Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Cinta

Cinta

Cinta tiada kenal usia. Siapapun bisa terkena jeratan cinta ini. Hati yang penuh cinta akan selalu memiliki. Memiliki sesuatu yang akan ...
Turu Kesoren

Turu Kesoren

Turu sore mari maghrib kok tangiku lebih awal jam 11. Ditidurkan lagi kok malah ora iso. Yowis sholat sek ae ben iso tenang.
Lupakan Aku

Lupakan Aku

Timbangane mikir ngelu. Aku ngelu sampeyan yo ngelu, opo maneh molah maleh koyok opo jenenge emboh yo lupakan ae aku. Biarkan aku sendiria...
Sangu Leladi

Sangu Leladi

Ojo sok demen pamer utowo ngongasake kapinteranmu, awit titahing Allah kang ngebaki jagad iki iyo kasinungan kaluwihan dewe-dew kang terkada...
Kebo Gawe Garu

Kebo Gawe Garu

Sak durunge dikenal mesin traktor antarane taun 80-an seprene, wong tani Jowo anggone ngolah sawahe ora nate petal soko luku garu kang diser...
Weton Tanggal 3 Maret 1980

Weton Tanggal 3 Maret 1980

Tanggal 3 Maret 1980 iku tibo ing weton senin pon, 15 Bakdomulud 1912 Be. Windu kuntoro, Wuku Wugu. Masa Suryo Kasongo. Bab jodo lan peng...
Weton Sabtu Legi

Weton Sabtu Legi

Weton sabtu legi iku penggawean sing cocok yoiku. Bidang sastra. Komunikasi. Pertanian. Dokter. Kayu. Kulit. Dagang. Birokrat. Pe...
Hukume Rabi Sesama Jenis

Hukume Rabi Sesama Jenis

Agama Islam iku nglarang tenan nyang umate lelakon lesbianisme karo homoseksual. Mulo kuwi hukumane mesti abot sing bakal di terimo. Lela...
Ademe

Ademe

Isuk-isuk kok uadem tenan to awakku. Koyoke kok arep gering. Wingi sore kudanan iku opo. Kebloh teles kebes klambiku.

Label

Berita (815) Islam (114) Kamus Jawa (409) Kesehatan (390)
Back To Top