Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Weton Sabtu Legi

Weton sabtu legi iku penggawean sing cocok yoiku.
Bidang sastra.
Komunikasi.
Pertanian.
Dokter.
Kayu.


Kulit.
Dagang.
Birokrat.
Penerbit.
Pariwisata.

Wallahu A'lam.
Tag : Weton
0 Komentar untuk "Weton Sabtu Legi"

Back To Top