Senin, 01 Agustus 2011

Poso Wis Teko

Ora kroso wulan poso wis teko. Ayo podo poso mumpung isek urip ono ing ndunyo.

Kudu eling.
Poso iku perintah Alloh. Alloh sing gawe kito, lan wis wajib lek awake dewe taat nyang perintahe.
Monggo Poso.

Label

Ajimat (7) Angkutan (2) Artis (89) Berita (273) Bintang (11) Blogku (9) Bumbu (1) Cangkriman (9) Cewek Cakep (33) Cewek Keren (33) Cinta (63) CPNS (16) Curhat (228) Doa (5) Duit (11) Elektronik (4) Gaji (4) Hantu (5) Humor (6) Ilmu (21) Islam (100) Kamus Jawa (98) Kerajaan (1) Mesum (1) Misteri (12) Mongso (10) Nduwe (1) Neker (1) Ngomong (197) Pahlawan (14) Parikan (16) Pekerjaan (4) Pendidikan (4) Pidato Jowo (5) Pitutur (41) Ponsel (30) Rahasia (13) Rojokoyo (4) Sakit (29) Sejarah (21) Sholawat (2) Tandur (11) Tegese (51) True Story (3) Watak Bulan (16) Wayang (9) Weton (6)