Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari


Poso Wis Teko

Ora kroso wulan poso wis teko. Ayo podo poso mumpung isek urip ono ing ndunyo.

Kudu eling.
Poso iku perintah Alloh. Alloh sing gawe kito, lan wis wajib lek awake dewe taat nyang perintahe.
Monggo Poso.
Tag : Islam
0 Komentar untuk "Poso Wis Teko"

Back To Top