Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari

Wayahe Posoan Kok Akeh Wong Nok Warung

Wong kene iki aneh. Jelas jelas wayahe musim poso, nanging lek awan kok akeh tenang uwong sing mampir warung.

La lek terus koyok ngono, anehe, lek dikandani kok malah ngamuk. Kan yo ora sebraene to kuwi jenenge.

Wis dadi kewajiban sopo wonge sing sak agomo, kudu ngelingne kan.
Tag : Islam
0 Komentar untuk "Wayahe Posoan Kok Akeh Wong Nok Warung"

Back To Top