Selasa, 16 Agustus 2011

Wayahe Posoan Kok Akeh Wong Nok Warung

Wong kene iki aneh. Jelas jelas wayahe musim poso, nanging lek awan kok akeh tenang uwong sing mampir warung.

La lek terus koyok ngono, anehe, lek dikandani kok malah ngamuk. Kan yo ora sebraene to kuwi jenenge.

Wis dadi kewajiban sopo wonge sing sak agomo, kudu ngelingne kan.

Label

Ajimat (7) Angkutan (2) Artis (93) Berita (372) Bintang (11) Blogku (9) Bumbu (1) Cangkriman (9) Cewek Cakep (34) Cewek Keren (34) Cinta (67) CPNS (16) Curhat (232) Dijual (9) Doa (5) Duit (11) Elektronik (5) Fenomenal (1) Gaji (4) Hantu (5) Humor (6) Ilmu (22) Islam (104) Kamus Jawa (98) Kerajaan (1) Mesum (1) Misteri (15) Mongso (10) Mr P (1) Nduwe (1) Neker (1) Ngomong (201) Pahlawan (14) Parikan (16) Pekerjaan (15) Pendidikan (5) Pidato Jowo (5) Pitutur (41) Ponsel (32) Rahasia (13) Rojokoyo (4) Sakit (33) Sejarah (21) Sholawat (2) Tandur (11) Tegese (51) True Story (3) Watak Bulan (16) Wayang (9) Weton (6)