Rabu, 28 Desember 2011

Artine Cangkriman

Cangkriman iku unen-unen sing kudu dibedhek.
Mulo iku, cangkriman ugo diarani bedhekan.

Contoh cangkriman.
Lampu opo lek dipecah metu wonge.

Yo iku lampune toko sing lagi ditutup.
(lek tokone ditutup, lampune dipateni terus wonge sing nduwe banjur metu soko toko).

Label

Ajimat (7) Angkutan (2) Artis (91) Berita (344) Bintang (11) Blogku (9) Bumbu (1) Cangkriman (9) Cewek Cakep (34) Cewek Keren (34) Cinta (67) CPNS (16) Curhat (229) Dijual (9) Doa (5) Duit (11) Elektronik (5) Gaji (4) Hantu (5) Humor (6) Ilmu (22) Islam (104) Kamus Jawa (98) Kerajaan (1) Mesum (1) Misteri (15) Mongso (10) Nduwe (1) Neker (1) Ngomong (200) Pahlawan (14) Parikan (16) Pekerjaan (15) Pendidikan (5) Pidato Jowo (5) Pitutur (41) Ponsel (32) Rahasia (13) Rojokoyo (4) Sakit (33) Sejarah (21) Sholawat (2) Tandur (11) Tegese (51) True Story (3) Watak Bulan (16) Wayang (9) Weton (6)

Entri Populer