Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari


Artine Cangkriman

Cangkriman iku unen-unen sing kudu dibedhek.
Mulo iku, cangkriman ugo diarani bedhekan.

Contoh cangkriman.
Lampu opo lek dipecah metu wonge.

Yo iku lampune toko sing lagi ditutup.
(lek tokone ditutup, lampune dipateni terus wonge sing nduwe banjur metu soko toko).
Tag : Cangkriman
0 Komentar untuk "Artine Cangkriman"

Back To Top