Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro

Contoh Tembang Kinanthi

Anoman malumpat sampun.
Prapteng witing nagasari.
Mulat mangandhap katingal.
Wanodya yu kuru aking.
Gelung rusak wor lan kisma.
Kang iga-iga kaeksi.
Tag : Parikan
0 Komentar untuk "Contoh Tembang Kinanthi"

Back To Top