Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari


Contoh Tembang Kinanthi

Anoman malumpat sampun.
Prapteng witing nagasari.
Mulat mangandhap katingal.
Wanodya yu kuru aking.
Gelung rusak wor lan kisma.
Kang iga-iga kaeksi.
Tag : Parikan
0 Komentar untuk "Contoh Tembang Kinanthi"

Back To Top