Kamis, 08 Desember 2011

Koncoku Njaluk Tulung Diutangi

Ono koncoku kapan iku njaluk tulung kon ngutangi seket juta kanggo nyunatne anake.
Haa...aku kaget.

Biyuh-biyuh kok akeh tenan 5 juta.
Tak jawab ae ora nduwe duit lek sak mono.

Aneh-aneh ae to yo yo.
La wong jenenge ae ora nduwe duit la lapo kok direjakne nganti butuh jutaan.
Yo ojo ngono to konco. Lek pancene ora nduwe yo ora usah pasang terop barang.

Yo sak mampumu ae olehe nyunatne.
Ojo dipekso lek ora mampu.

Label

Ajimat (7) Angkutan (2) Artis (88) Berita (260) Bintang (11) Blogku (9) Bumbu (1) Cangkriman (9) Cewek Cakep (32) Cewek Keren (32) Cinta (62) CPNS (16) Curhat (227) Doa (5) Duit (11) Elektronik (4) Gaji (4) Hantu (5) Humor (6) Ilmu (21) Islam (99) Kamus Jawa (98) Kerajaan (1) Misteri (11) Mongso (10) Nduwe (1) Neker (1) Ngomong (194) Pahlawan (14) Parikan (16) Pekerjaan (4) Pendidikan (4) Pidato Jowo (5) Pitutur (41) Ponsel (30) Rahasia (12) Rojokoyo (4) Sakit (28) Sejarah (21) Sholawat (2) Tandur (11) Tegese (51) True Story (3) Watak Bulan (16) Wayang (9) Weton (5)