Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari

Kulon Kali Wetan Kali | Parikan

Kulon kali wetan kali.
Arep liwat ora ono wote.

Wetan gati kulon gati.
Arep ditinggal podo abote.

(mumet...).
Tag : Parikan
0 Komentar untuk "Kulon Kali Wetan Kali | Parikan"

Back To Top