Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari


EGREK

EGREK

Egrek ngono kuwi dadi salah sijine gunemane wong nganjuk. Guneman anyar sing lagi ae tak weruhi. Egrek egrek jarene. Maksute opo to jane...
Sunyi

Sunyi

Malam yang sunyi Tiada suara semerdu ini Suara burang di tengah tanaman. Suara yang tak asing lagi di telinga Suara yang pernah membuat...
Utamakan Sholawat

Utamakan Sholawat

Paling kabeh wis podo ngerti kan opo maksud judule. Utamakan sholawat. Tulisan iku sering banget tak delok ono ing bake truk utowo ono in...
Nduwe

Nduwe

Nduwe opo ora nduwe kudune yo sing rukun. Ojo dumeh nduwe malah malang kerik. Ojo dumeh ora nduwe nganti ngemis ngemis. Yuk nyukuri kabe...
Hikmah Wong Tandur

Hikmah Wong Tandur

Sampeyan podo ngerti lek wong tandur iku nduwe roso syukur tenanan. Polahe aku wis tau ndelok lan ngalami ing ndeso kono. Loh kok iso ngo...
Duit Amblas

Duit Amblas

Duit akeh sing amblas ora mbalik. Arep nagih ora penak. Lek gak ditagih malas amblas. Opo utang iku ora kudu nyaur... Agamaku ngajarne ...
Neker

Neker

Neker iku kelereng. Kelereng iku podo karo neker. Dolanane arek cilik biyen. Wis suwe aku ora weroh arek cilik dolanan neker. Mulo saik...
Koplak

Koplak

Sirah rasane koplak ora karuan. Sing dadi sebab maceme akeh salah sijine yo ora nduwe duit. Koplak ugo bisa mlebu nyang panggonane uwong ...
Sambel Bawang

Sambel Bawang

Bahane: Bawang loro, lombok rawit 5 utowo sak cukupe, uyah sak cukupe. Carane gawe: Kabeh bahan diuleg, didadhar karo tempe utowo tahu g...
Membunuh

Membunuh

Membunuh, sungguh merupakanlarangan dalam agama islam. Alah SWT akan memberinya azab kelak.
Gendut Gendut

Gendut Gendut

Aku iku kok heran poll yo. Kenapa uwong pegawai pemerintahan roto-roto kok wetenge gendu gendut. Opo mergo uripe wer mapan yo. Opo uwis p...
Back To Top