Sabtu, 21 Januari 2012

Artis Cewek akeh sing Tatoan

Ndelok salah sijine acara tv la dadakno ono artis sing tatoan. Cewek sisan. Sopo kuwi, ora usah disebutne lak yo uwis weroh dewe to.

Tato lan tindik wis ora karuan ono ing negoro iki, ora peduli enom tuwel, lanang po wedok. Jane lek nduwe konco pengin opo sejatine tujuane tatoan lan tindikan iki.
Opo mergo ben luwih wah opo ngono yo.

Sing jelas, acara yang disiarkan secara nasional kudune sing apik tur sing iso dadi tulodhone arek-arek cilik lan arek enom.
Yo ben ora ditiru tumendak sing olo lek pancene katon ngono.

Lek menurutmu kepripun?

Label

Ajimat (7) Angkutan (2) Artis (91) Berita (335) Bintang (11) Blogku (9) Bumbu (1) Cangkriman (9) Cewek Cakep (34) Cewek Keren (34) Cinta (67) CPNS (16) Curhat (229) Dijual (9) Doa (5) Duit (11) Elektronik (5) Gaji (4) Hantu (5) Humor (6) Ilmu (22) Islam (104) Kamus Jawa (98) Kerajaan (1) Mesum (1) Misteri (15) Mongso (10) Nduwe (1) Neker (1) Ngomong (200) Pahlawan (14) Parikan (16) Pekerjaan (15) Pendidikan (5) Pidato Jowo (5) Pitutur (41) Ponsel (31) Rahasia (13) Rojokoyo (4) Sakit (33) Sejarah (21) Sholawat (2) Tandur (11) Tegese (51) True Story (3) Watak Bulan (16) Wayang (9) Weton (6)

Entri Populer