Aku Ungkapkan Semua Isi Hatiku di Sini Setiap Hari


Sugeng Riyadin Mbak Ifa

Sugeng riyadin mbak ifa nggeh.
Ngaturaken sedoyo kalepatan dumateng khusus, mbak Ifa.

Mugi kito sedoyo tansah pinaringan sehat, lumampah angsah petunjuk, lan sanes-sanesipun.
Tag : Islam
0 Komentar untuk "Sugeng Riyadin Mbak Ifa"

Back To Top