Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Iki Tak Jaluk Nyang Kowe

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro





Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

*cuplikan "aku cah kerjo"
Tag : Berita

Label

Berita (815) Islam (114) Kamus Jawa (409) Kesehatan (390)
Back To Top