Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Meh Sambat Kaleh Sinten Nggeh

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku

Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih



Syang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

*Cuplikan lirik lagu "sayang" Via Vallen
Tag : Berita

Label

Berita (815) Islam (114) Kamus Jawa (409) Kesehatan (390)
Back To Top