Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Ora Bakal Kelegan Wedokan Liyan

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu

Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki





Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

*Aku Cah Kerjo Lirik
Tag : Berita

Label

Berita (815) Islam (114) Kamus Jawa (409) Kesehatan (390)
Back To Top