Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Wes Ono Sesasi Anggonku Ngenteni

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe

Wes ono sesasi genep dino iki





Mbak yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane

Aku ra kuciwo lan aku ra loro

*cuplikan lagu "Aku Cah Kerjo" via Pendhoza
Tag : Berita

Label

Berita (815) Islam (114) Kamus Jawa (409) Kesehatan (390)
Back To Top