Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


3 Jinise Sandhangan ing Aksara Jawa

Jinisi sandhangan ing aksara jawa yaiku:

1. sandhangan swara.
2. sandhangan panyigeg wanda.
3. sandhangan liya-liya.

Itulah jenis sandhangan ing aksara jawa.
Tag : Berita

Label

Berita (815) Islam (114) Kamus Jawa (409) Kesehatan (390)
Back To Top