Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Tetep Lakoni Wae - Ojo Nangis

Urip pancene susah
Akeh rekoso lan coban

Ojo nangis wae
Nganti entek eluhe
Masalah kui ra cukup mung ditangisi



Tetep lakoni wae
Pasti ono dalane

Masalah masalah
Uwong urip mesti due masalah

*Pendhoza.
Tag : Berita
Back To Top