Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Artine Luwe

Artine Luwe

Luwe iku artine Lapar kalau dalam bahasa Indonesia. Pancene luwe iku wis dadi gawane awak. Amergo menungso digawe karo sing gawe urip nduw...
Carane Ngitung Sodaqoh

Carane Ngitung Sodaqoh

Iki diumpamakne ae soko gajiane uwong sak wulan. Lek gajine sak wulan ono sak juta misale, engko sodaqohe 2.5 persen soko gajian iku maeng....
Ilmu Lampah Lumpuh

Ilmu Lampah Lumpuh

Kok isik ono wae uwong sing nggoleki ilmu lumpuh iku padahal jamane wis modern. Ilmu lampah lumpuh iku sak jane pancene yo ono ing tanah jo...
Ngalap Berkah

Ngalap Berkah

Akeh sing podo keliru oleh ziarah nyang sarehane poro wali. Contone ae pn. Pn nglakoni ziaroh mergo ben sugih njaluk nyang poro wali. Iku...
Apeparab

Apeparab

Apeparab pangerane prang. Tan pakra anggoning nyandang. Ning iyo sak pirang-pirang. Artine: Berani perang atau menentang. Pakaiannya t...
Mimpi

Mimpi

Sing ndadekne urip menungso iku menarik amergo anane kemungkinan mimpi iso dadi kenyataan. Seneng banget lek iso nrimo mimpi dadi nyoto te...

Label

Berita (832) Islam (114) Kamus Jawa (507) Kesehatan (390)
Back To Top