Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Jarene Limang Tahun

Jarene Limang Tahun

Jarene ukumane ariel iku limang tahun tapi kok nok koran dadine 3,5 tahun to. Walah iki jenenge yo aneh. Sing sugih iso sembarange. Ukum...
Ojo Rumongso Pinter

Ojo Rumongso Pinter

Paling enak iku dadi wong biasa ae ben ora mikir nemen-nemen. Lek rumongso pinter yo ora oleh. Padahal mek rumongso tok. Sak nduwure won...
Wong Pinter Ngenyek Aku

Wong Pinter Ngenyek Aku

Ora nyongko aku iki. Aku iso dienyek karo wong pinter. Yo masio ora langsung aku yowis ngerti karepe opo. Ngenyeke iku judule ide iku ma...
Lampu Mati

Lampu Mati

Tekan omah lampu mati sisan. Waduh kok isone to PLN mateni lampu suwe banget. Padahal mbayar yo ora tau telat lo. Pancene ngene kok nego...
Akeh Install Anyar

Akeh Install Anyar

Wah dino iki akeh install fotokopi anyar. Cuek ae wis. La wong teknisi kok tugase akeh eram. Campur-campur. Koyok gado-gado ae to. Sal...
HRD Bingung

HRD Bingung

Onok ae yo. HRD ne bingung karepe dewe. La yo opo ora bingung, la wong aku arep di tes kok wis mencelat isuk-isuk. Aku ditelpon bola-bal...
Remek Drijine

Remek Drijine

Aduh dino iki rasane remek drijiku kanggo ngetik, update blog kabeh. Mek siji sing durung, mergo crito temane. Dadi yo engko maleh dowo la...
Serat Darmogandul Misi Sesat

Serat Darmogandul Misi Sesat

Onok misi sesat darmogandul iku. Wong-wong podo akeh sing mublikasekne buku-buku koyok iki. Padahal sak durunge wis rodok ora ono pamore. ...
Legrek

Legrek

Asli legrek temen. La wong ndadak temen kon muleh karo ebes jarene penting bianget. Aduh asli entek akeh tenan aku. La wong yotro sing ...
Kejawen Lulut

Kejawen Lulut

Ho oh kabeh kan wis podo ngerti kan kejawen lulut iku. Kapan-kapan mugo ae iso mosting kejawen lulut iki. Saiki nulis sek ae sing enteng-...
Mendung Teko

Mendung Teko

Awan iki mendunge wis teko maneh. Mugo ae ojo udan disek ben iso tandang gawe. Sak bendino lek udan koyok ngene iso-iso penggawean ambura...
Klambi Kuning

Klambi Kuning

Good Morning. Selamat Pagi. Klambi Kuning durung mandi... Sek eling ae ukoro ing nduwur lek ngelokne si adik wektu iku.
Sing Sugih

Sing Sugih

O iyo aku sampe lali lek sampeyan iku nduwe cacak sing sugih. Kejawen wetan la terus lapo kok maringi barang yo. Lak yo podo karo nguyahi...
Kok Ngendiko Ngono

Kok Ngendiko Ngono

Loh kok maleh ngendikan koyok ngono to. Aku kan ngomong opo anane to. Yowis embohlah. Sak karepmu olehmu ngendikan. Mesti koyok ngendi...
Wong Lanang Ora Prakoso

Wong Lanang Ora Prakoso

La iyo to aku iku heran, kok isone ngomong lek wong lanang gak prakoso. Yo mesti ae ngamuk wong lanang iku maeng. Ora iso muasne bojone l...
Bedane Mono Lan Stereo

Bedane Mono Lan Stereo

Bedane suoro mono lan stereo akeh sing ngerti. Lek stereo yo suarane iku koyok rodok adoh. Yen mono suarane kroso cedak. Ojo lali kabeh ...
Meh Telat Sholat

Meh Telat Sholat

Gara-gara nggarap nganti meh lali sholat. Ya Alloh... Ampuni aku. Ampuni aku. Ampunilah aku ya Alloh. Untung ae aku maeng dielikno kar...
TV Merk Polytron

TV Merk Polytron

Kejawen wetan wingi tuku tv anyar. Siji-siji tak coba ben eroh hasile gambar karo suarane. Ora nyono pas sing tak coba siji antarane tv m...
Tuku TV Merk LG

Tuku TV Merk LG

Tuku tv merk LG sido. Yo lumayan kanggo kamar mburi. Regane siji koma loro juta. Larang yo.. Tapi hasile lumayan apik. Lek tuner tak ak...
Kebenthok

Kebenthok

Sing eling dino jumat wingi aku kebenthok kotake mesin absensi ono ing customer. Lumayan loro jane. Nanging wis tak uyek-uyek ben ora mben...
Dalanan Macet

Dalanan Macet

Dalanan podo macet. Isuk iki dino senin akeh uwong podo mlebu nyang kutho gede. Sepeda motor lan mobil pribadi podo semliwer ora karuan ak...
Tuku TV

Tuku TV

Aku arep tuku TV sing anyar kanggo kamar mburi. Ben lek ono dulur sing nginep iso leren karo ndelok tv ing kamar. Enake tuku tv sing14 op...
Leyeh-Leyeh

Leyeh-Leyeh

Leyeh-leyeh disik karo posting blog ben nganti keturon yo gak popo. Karo ndelok tv, kok acarane elek-elek. Wis lier-lier ben turu dewe en...
Wis Kesel

Wis Kesel

Wo alah ngecet durung mari kok awake wis kesel. Padahal sek kurang akeh olehe ngecet. Malah saiki boyokku kroso cekit-cekit. Wis muesti ...
Mari Kulakan Banjur Ngecet

Mari Kulakan Banjur Ngecet

Oh iyo.. Sak durunge budal tak nulis disik gawe hpku iki. Mari kulakan banjur nutukne ngecet kamar. Sisan tuku cat maneh engko.
Kulakan

Kulakan

Barang dagangan toko wis mulai entek. Wayahe kulakan. Akeh tenan barang sing arep tak tuku iki. Mugo-mugo ae ojo udan disik lek durung t...
Gerimis

Gerimis

Bengi-bengi krungu suarane banyu ceblok tik tik tik... Tletik. Suarane apik dirungokne. Apik kanggo ngrenungi ciptaane sing gawe urip. ...
Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah akire mari lek ngecet kamar. Huh...suwe banget ngecete. Yo soale dadak tak plamir maneh ben dasare putih maneh. Alhamduli...
Sek Isuk Kok Wis Mendung

Sek Isuk Kok Wis Mendung

E ladalah.. Sek isuk kok wis mendung. Udane koyok dirapel ae rek rek. Arep uyar uyur maleh kepikiran udan ae. Kan isin lek kudanan mert...
Yuk Maem Siang Bareng Yuk

Yuk Maem Siang Bareng Yuk

Yuk maem awan bareng yuk. Gelem po gak yo sampeyan maem bareng jam ngaso engko. Enake maem opo yo. Sing onok sayur lodehe ae senenganku....
Ayo Sholat

Ayo Sholat

Ayo sholat bengi. Sholat 3/4 wengi iku wektu sing apik kanggo nentremne ati. Salah sijine tombo ati yo sholat tengah wengi. Ati lek lero...
Sopo Iku

Sopo Iku

Halah tak kiro sopo sing mertamu bengi-bengi maeng. Tak kiro setan... Tibane... Jebule tonggo dewe menehne undangan.
Nyang ECCO

Nyang ECCO

Nyang ecco iku rasane kudu yo'opo ae. Uadoh...panggonane.. Tur adoh parkirane... Durung maneh wonge iku ora bersahabat babar blas. ...
Jumatan Dhisik

Jumatan Dhisik

Iki maeng dino jumat. Sek tak jumatan dhisik. Golek masjid ing daerah gedangan ae cedak karo customer. Mari jumatan banjur nyang ecco ma...
Kok Angel Eram To Ngertine

Kok Angel Eram To Ngertine

Kok angel eram to arek iku ngerteni marang aku. Padahal yo wis tak dungakne ben cepet ngerti nyang aku. Sedihe rek rek... Ora onok pangg...
Sorone Lek Adoh Dulur

Sorone Lek Adoh Dulur

Sorone yo lek urip adoh soko dulur. Aku pengin ibukku urip maneh. Tapi yo ora mungkin to. Aku pengin adikku lan ibukku urip cedak karo a...
Wancine Nyambut

Wancine Nyambut

Wancine nyambut damel. Golek duit sak cukupe ben iso kanggo nyambung urip sak bendino. Alhamdulillah mambengi iso turu masio mek rong jam...
Wong Jaduk

Wong Jaduk

Wong jaduk. Wong jaduk iku artine uwong sing nduwe ilmu agomo duwur. Koyok setengah wali. Wong sing jaduk iku biasane ora nduwe uni. Se...
Mandala Bangkrut

Mandala Bangkrut

Mandala air lines bangkrut. Akire yo ditutup. Akeh pelanggane sing rugi. Ewonan pelanggan podo ngelu sak joke ora operasi. Ngelune yo m...
Tulodho Apik | Romo Yai

Tulodho Apik | Romo Yai

Tulodho apik iki pancen kudune ditiru karo romo-romo yai ing jagad. Namine Alm. Romo KH. Muhammad Iskandar Umar Abdul Latif. Di Sidoarjo. ...
Kembang Sumebar Ing Latar

Kembang Sumebar Ing Latar

Tengah wengi. Tangi turu. Aku metu arep rokokan kok dadi kuaget sak untoro. La wong ing latar omah ono kembang sumebar. Ambune aneh koy...
Dipanggil Tak Kiro Lapo

Dipanggil Tak Kiro Lapo

Halah maeng dipanggil tak kiro lapo. Tibane kok diusulne munggah pangkat. Wo alah... Aku iku kerjo ora golek pangkat. Nanging aku kerjo...
Isone Kok Mung Sambat ae

Isone Kok Mung Sambat ae

Aku iku kok isone mung sambat ae to yo yo. Ya Alloh... Lek tak pikir-pikir kok koyoke aku ora ikhlas blas yo olehku nyambut gawe iki. S...
Waduh Dipanggil Bosku

Waduh Dipanggil Bosku

Waduh la kok dipanggil bosku. Wah iso-iso diwenehi surat peringatan maneh iki. Wis emboh. Aku pasrah ae marang sing gawe urip.
Wong Cino Ing Kono

Wong Cino Ing Kono

Aku awan maeng nyang salah sijine pabrik gede ono ing Jowo Wetan. Kejawen wetan jane yo nduwe karep. Nduwe karep urip cukup koyok wong ci...
Nyemugih

Nyemugih

Dadi uwong iku ojo nyemugih dulur. Lek pancen ora nduwe yo ngomong ae ora nduwe. Lapo kok bingung di onok-onokne. Engko malah akeh lo ut...
Sesuk Subuh Tuku Kacang

Sesuk Subuh Tuku Kacang

Sesuk mari subuh tak tuku kacang dowo nyang pasar. Lagi pengin. La wong mangan awan kok aneh. Jenenge ae warung sego... Nanging sayur l...
Lodeh Kacang

Lodeh Kacang

Lodeh kacang enak tenan. Kangen karo masakane ibuk ae rasane. Arepe masak dewe yo aras-arasen la wong kadang ora entek malah mambu. Merg...
Ben Slamet

Ben Slamet

Ben slamet. Nyuwun pendongane ben slamet. Mergo kerjone ngubengi embong. Sepeda motor kudu fit terus ben iso di enggo nyambut gawe kanti...
Ho Alah Udan

Ho Alah Udan

Ho alah kok udan maneh. Arep budal udan. Yo'opo iki enake. Panggilane yo akeh sisan. Sek ben rodok terang disik banjur budal. Mer...
Kerjo Nanging Mendung

Kerjo Nanging Mendung

Mendung kaet isuk maeng. Subuh udan deres. Arape budal aras-arasen. Ya Alloh... Nyambut gawe kok aras-arasen ae to yo yo.
Jalur Tengkorak Mangan Korban

Jalur Tengkorak Mangan Korban

Jalur Tengkorak mangan korban maneh. Astaghfirulloh... Tabrakan maut gak iso di hindari maneh. Tabrakan sepeda motor karo truk gandeng i...
Mari Sholat

Mari Sholat

Mari sholat ndelok tv maneh ae karo ngenteni subuhan. Nanging lek keturon yo wis. Ngenteni balesan nganti koyok ngene..
Sholat Sek

Sholat Sek

Sholat bengi sek. Ben iso tenang. Eling karo hadits sing unine. Sholato telung prapat bengi masio mek sak rokaat.
Filme Apik Maneh

Filme Apik Maneh

Mari film Arnold. Saiki dilanjut karo film sing judule Dark City. Yo aku wis tau ndelok film iki. Nanging isih pancet apik ae filme. N...
Kok Mbelani

Kok Mbelani

Ono-ono ae lapo kok mbelani kerjo nyang nggone wong cino nganti lembur-lembur. Huh...batinku... Mestine ono perasaan sing ndelik nok atin...
Filme Apik

Filme Apik

Masio wis sering diputer, nanging film ing tv iki tetep apik lan enak di delok. Bintange Arnold iku lo. Lagi ndelok tv ing trans. Kanggo...
Lembur Kok Terus

Lembur Kok Terus

La iyo to Wong lembur kok terus. Opo ora butuh ngaso po yo'opo to jane. Lek carane ngene yo mumet la'an. Kok isone to ora onok w...
Mbenakne Komputer

Mbenakne Komputer

Komputere adikku iki kok dibenakne ora kenek-kenek yo. Koyoke kok motherborad sing rusak. Power supplyne koyoke yo wis ora stabil maneh.
Tandang Gawe

Tandang Gawe

Prei-prei ngene wayahe tandang gawe kanggo ngresiki omah. Ben resik. Endah disawang. Akeh sawange. Kudu diresike ben gak isin lek onok ...
Jogging

Jogging

Mari jogging isuk-isuk awak rasane seger tenan. Yo masio mek diluk nanging keringet wis ndrodos kabeh. Olah kanuragan pancene yo perlu. ...
Boro Kerjo

Boro Kerjo

Akeh wong ndeso sing boro kerjo golek sandang pangan ono ing kutho gede. Surat boro harus laris manis ing balai deso. Tapi saiki maleh se...
Nyawang Ijo-Ijoan

Nyawang Ijo-Ijoan

Nyawang ijo-ijoan nyang mripat iso adem tenan. Nyang ati iso sejuk. Tanduran soyo suwi soyo longko ae nok daerah kutho. Kutho kebak omah...
Adem Dem Dem

Adem Dem Dem

Udan ra mari mari. Dadi adem dem dem. Ora iso mbayangne lek onok uwong sing kerjone bendinane kudanan mergo sobo embong.
Kudu Masuk Angin

Kudu Masuk Angin

Mari kudanan awak dadine maleh kudu masuk angin ae. Weteng mbededek lan kudu mutah. Wis mari tak blonyohi nganggo minyak kapak.
Udan Ra Enek Enteke

Udan Ra Enek Enteke

Udan kok ora enek enteke blas to dino iki. Kemrecek terus ket awan maeng nganti saiki. Koyoke kok dirapel udan iki. Mergo taon wingi yo...
By Pass Njaluk Lebon

By Pass Njaluk Lebon

Sori maeng nok bypass onok kecelakaan. Truck Fuso musuhe Carry. Sopire Carry nggletak ora kambekan maneh. Nanging salah sijine isik kles...
Kok Maleh Berubah

Kok Maleh Berubah

Kok iso maleh berubah yo koyoke. Aneh aneh ae. Biasane kan gak ngono. Saiki kok maleh ngono yo. Kok iso maleh aras-arasen. Ora onok g...
Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah... Wis mari garapane. Saiki kari leyeh-leyeh dhisik. Enake ngopi ae nyang warung ben ora ngantuk. Arepe terus nggarap ta...
Leren Dhisik

Leren Dhisik

Sek tak leren dhisik sak durunge nyervis. Kesel... Perjalanane ae soko omah sak jam dewe yo kesel. Durung nyervise. Sido wis entek tena...
Nggarap di KS

Nggarap di KS

Isuk-isuk wis tekan pt ks. Ndang nggarap. Ndang oleh duit. Ndang nyantai. Ndang liyo-liyane. Kejawen wetan iki koyoke kok ora mbahas j...
Tugelane Boto

Tugelane Boto

Boto sing onok ngarep omahku iki kok aneh lapo yo. Ora onok barat ora onok angin kok moro-moro sak klebatan metu cahyone. Sopo sing nung...
Jam Loro Isuk

Jam Loro Isuk

Jam loro isuk aku durung iso turu ae to yo yo. Onok opo to jane. Aku kelingan ibukku lek ora onok kancane ngene iki. Ya Alloh... Yo...
Mripat Kok Gak Iso Merem

Mripat Kok Gak Iso Merem

Waduh aku iki kokgak ngantuk-ngantuk yo. opo mergo maeng kakehan mgombekopi yo. Kopine rodok pahit. mestine akeh kopine timbang gulone. ...
Mari Tahajudan Rodok Adem

Mari Tahajudan Rodok Adem

Mari tahajudan awak rasane rodok adem. Duduk awak tok naging pikiran iyo ngono... Alhamdulillah... Ngene iki ora iso turu terus lapo yo ...
Di ajak Smsan Kok Mlungker

Di ajak Smsan Kok Mlungker

La iyo to la wong diajak smsan kok malah mlungker ae. Koyok ora nduwe gairah blaskoyok ngono. Yo tak ladeni ganti ora gairah engko. Ah t...
Sesuk Mudik

Sesuk Mudik

Aku sesuk enake tak mudik ae wis. Males aku nok kene. Pengine seh arep tak jak malem minggon tapi kok aneh. Bengi iki piyambake kok aneh...
Sepine Bengi Iki

Sepine Bengi Iki

Sepine bengi iki. Padahal omahku cedake dalan lumayan rame biasane. Tapi emboh lapo kok bengi iki sepi tenan. Sepeda jarang sing liwat. ...
Janjian Mbleset

Janjian Mbleset

Janjian Mbleset. Aku iku kadung janji nyang laprint koyokane kok mbleset. Embohlah lek telat. Soale aku kadung janji teko mari jumatan. ...
Mari Jumatan Ngleset

Mari Jumatan Ngleset

Mari jumatan ngleset sek. Ben awak rodok penak aku tak ngleset sek diluk nok serambine masjid. Lek tak sawang akeh karyawan pt iki sing p...
Telat Maneh

Telat Maneh

Wah saben dino kok nyasate telat iki yo'opo to. Mari ngene dipanggil juragan. Emboh diwenehi opo. Palingo yo diwenehi surat. Surat ...
Tombo Ati

Tombo Ati

Tombo ati. Kejawen wetan golek tombo ati. Kejawen wetan iki durung nemu tombo ati bengi iki.
Kesel

Kesel

Kesele awakku dino iki rasane. Wis ora tak gatekne kerjoane. Aku tak istirahat ae nok omah. Boyok iki sing garai awak dadi kesel. Mosok...
Ramalane Joyoboyo Sing Kapitu

Ramalane Joyoboyo Sing Kapitu

-Murkane sabdo palon noyogenggong. Maksute kerajaan hindu mlebune agomo Islam arep kedaden. -Semut ireng anak-anak sapi. Maksute Indones...
Onok Suryo

Onok Suryo

Onok Suryo suntrut medal saking timur. Ono mego takon padange wurung.
Ngelmu Iku

Ngelmu Iku

Ngelmu iku kelakone kanthi laku. Lekase lawan kas tegese kan nyantosani setya budya pengekesing dur angkara.
Bapak Pucung

Bapak Pucung

Bapak pucung gedhemu meh podo gunung. Soko tanah plembang ngon-ingone sang bupati yen lumakso si pucung lembehan grana.
Titik Jenuh Wis Diubun-ubun

Titik Jenuh Wis Diubun-ubun

Aku koyoke kok wis sampek titik jenuh nyang kerjoan iki. Wis nyampe ubun-ubun rasane. Suasana kerjoan wis ora penak blas, terus sisteme k...
Pengin Tenang

Pengin Tenang

Aku pengin tenang aku pengin tenang ae Pengin tenang... Ora onok maneh sms lan email sing isine ora nggenah.... Sing muni Olo... Sing ...
Sinau Lan Sinau

Sinau Lan Sinau

Sinau lan sinau. Sinauo terus ben tambah ngerti. Pinter lek gak ngerti yo dadine akeh salahe. Sinau yuk ben tambah ngerti. Sijine coro ...
Ora Waleh

Ora Waleh

Ora waleh. Jangan kacang terong senenganku. Kepengin aku masak maneh... Jangane wis entek wingi. Saiki aku malah durung mangan blas. L...
Tas Tangi

Tas Tangi

Mergo awak kepegelan, mari Isyak langsung turu. Tangi-tangi tak delok jame kok wis meh jam siji isuk. Sholat isyak dhisik banjur nyobo nd...
Sembarang Kok Tak Tulis

Sembarang Kok Tak Tulis

Sembarang kok tak tulis ing blog iki. Sak durunge puja lan puji syukur hanya kepada Alloh, Tuhan sekalian alam. Sholawat serta salam kage...
Aduh Panggilanku Akeh

Aduh Panggilanku Akeh

Aduh panggilanku kok akeh yo. Ya Alloh... Kuat opo ora nggarape iki. Yo wis dilakoni ae karo nulis ing blog iki lek leren. Akeh lerene ...
Mari Ditambakne Kok Perih

Mari Ditambakne Kok Perih

Isuk maeng aku golek mertombo. Antrine amit-amit maneh. Marine jam 12 kurang. Terus nggarap telu customer. Mari iku muleh kanggo istira...
Ora Kroso Blogku Remuk

Ora Kroso Blogku Remuk

Sak ben taon aku iku gawe blog minimal loro. Aku ora kroso lek blogku sing biyen-biyen remuk ora ke urus maneh. Yo mergo aku mbukak ae or...
Dadi Peneliti To

Dadi Peneliti To

Halah opo arepe dadi peneliti to jane. Diluk-diluk blogrollku dicek siji-siji. Wes ta alah... Lek gak gelem nyang blogku yo ojo dipekso ...
Kok Anti Tenan

Kok Anti Tenan

Kok antri tenan seh iku olehku berobat. Sek kurang pitung uwong maneh. Karo ngenteni yo nulis ae ben gak spanneng. Kiro-kiro jam sewelas...
Wong-wong Sing Ngerti Aku

Wong-wong Sing Ngerti Aku

Wong-wong sing ngerti aku. Ing ngisor iki wong-wong sing ngerti watak lan kelakuanku. Wong-wong iki satus persen percoyo karo omonganku, ...
Wong Kok Nliti Blogrollku

Wong Kok Nliti Blogrollku

Wong kok senengane nliti blogrollku ae to yo yo. Karepmu tlitinen aku ora urus. Mboh arep kok kapakne yo aku tambah cuek ora ngurus. Sa...
Ayu-Ayu Kok Mikiran

Ayu-Ayu Kok Mikiran

Ayu-ayu kok gampangan mikir. Diluk-diluk mikir. Sing dipikir iku lo opo to yo yo. Yo lek nduwe salah nyang wong liyo yo mbok yo ndang nj...
Walang Kekek Menclok Tenggok

Walang Kekek Menclok Tenggok

Walang kekek... Menclok ing tenggok... Mabur maneh... menclok ing pari... Ojo ngenyek yo mas... Karo wong wedok... Yen ditinggal lungo....
Udan Maneh

Udan Maneh

Udan maneh. Sek awan kok wis udan yo. Repot lek nyambut gawe ing njobo koyok ngene iki. Dadak nyopot sepatu lan liyo-liyane. Yowislah t...
Budal Sek

Budal Sek

Budal sek nyambut gawe. Mumpung durung awan lan durung udan. Garapane kantor akeh nanging awak rasane adem panas kudu mutah. Durung man...
Mlebu Kerjo Maneh

Mlebu Kerjo Maneh

Dino iki wis wayahe mlebu kerjo kabeh. Dino kepisan rasane aras-arasen budal kerjo. Yo akhire telat setengah jam. Dipanggil personalia a...
Oleh Email

Oleh Email

Jam siji iki maeng aku mbukak email ponselhp... Kuaget aku karo judule di inbox. Mlm kaaq...kuq tk mamper2... Iku judule email sing mas...
Bingung

Bingung

Aku iku bingung... Lapo to jane bocah iku kok ora ngerti. Kok durung-durung ngerti ae karepku. Jane sampeyan iku iso po gak to mahami aku...
Wayahe Mbalik

Wayahe Mbalik

Wayahe mbalik isuk iki. Ngesakno pitikku wis limang dino ora mangan blas. La wong sing nduwe ngluyur ae hehe.. Kagem mbak ifa ngapunten ...
Tegone Ninggal Aku

Tegone Ninggal Aku

Tegone kok ninggal aku melek dewekan. Lapo ora gelem ngancani. Yo mergo wis wayahe turu. La tapine aku yo'opo iki. Tak turu ae ing ...
Bal Balane Elek Isuk Iki

Bal Balane Elek Isuk Iki

Bal balan isuk iki kok elek-elek yo. Wis timbangane mumet ndelok bal balan sing elek, tak patenane ae tv ne. Wis jam 2 isuk tapi mripat k...
Taon Anyar 2011

Taon Anyar 2011

Slamet taon anyar 2011 kanggo kabehe. Mugi-mugi taon 2011 uripe kabeh tambah maju lan makmur.

Label

Berita (832) Islam (114) Kamus Jawa (508) Kesehatan (390)
Back To Top