Kamis, 19 Januari 2012

Contoh Kata Pengantar Bahasa Jawa

Muji syukur Alhamdulillah.
Datenga Dzat ingkang Moho Murah
Ingkang paring taufiq lan hidayah
Sahingga kanthi semangat lan bergairah
Kawulo saget ngrampungaken buku....

Menawi susunan puniko salah
Kulo nyuwun kanthi ridhoning manah
Dipun leresaken supados genah

Lan mugiyo buku puniko saget manfaat lan mashlahah
ugi saget barokah
Tumrap poro ummah
Fiddunya wal Akhiroh.
Amiin.

0 comments:

Poskan Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.

Label

Ajimat (4) Artis (47) Berita (183) Bintang (11) Blogku (9) Bumbu (1) Cangkriman (8) Cewek Cakep (31) Cewek Keren (31) Cinta (57) CPNS (15) Curhat (220) Doa (5) Duit (11) Elektronik (4) Gaji (4) Hantu (5) Humor (6) Ilmu (21) Islam (96) Kamus Jawa (98) Kerajaan (1) Misteri (10) Mongso (10) Nduwe (1) Neker (1) Ngomong (192) Pahlawan (14) Parikan (16) Pekerjaan (4) Pidato Jowo (5) Pitutur (41) Ponsel (30) Rahasia (12) Rojokoyo (4) Sakit (6) Sejarah (21) Sholawat (2) Tandur (11) Tegese (51) True Story (3) Watak Bulan (16) Wayang (9) Weton (5)

Top Weekend