Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Hari Demi Hari Telah Aku Lewati

Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati

Ibaratke sego uwis dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur





Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane sing iso dadi penggantimu

Wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

*lagu "Sayang" Via Vallen
Tag : Berita

Label

Berita (832) Islam (114) Kamus Jawa (508) Kesehatan (390)
Back To Top