Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Kowe Tego Mblenjani Tresnoku

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo

Nangis getih eluhku,
Remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane





Kudu kuat atiku,
Kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnoku nelongso

*Lirik Lagu Ditinggal Rabi by Via Vallen
Hanya lirik lagu.
Tag : Berita

Label

Berita (832) Islam (114) Kamus Jawa (508) Kesehatan (390)
Back To Top