Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Kowe Opo Lali Karo Sumpah Janjimu?

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku





Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo,
Bblenjani tresnoku nelongso

*cuplikan lirik lagu "ditinggal rabi"
Tag : Berita

Label

Berita (832) Islam (114) Kamus Jawa (507) Kesehatan (390)
Back To Top