Ayo nglestarekno Budoyo Jowo ben ora ilang Soko Bumi Nusantoro


Kowe Tego Ninggalne Aku

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo

Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku





Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane

Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

*cuplikan lirik "Ditinggal Rabi" by via Vallen
Tag : Berita

Label

Berita (832) Islam (114) Kamus Jawa (508) Kesehatan (390)
Back To Top